Godišnji koncert TO KUU “ZVON” Mala Subotica

I ove godine tamburaški orkestar KUU “Zvon” Mala Subotica održao je svoj već tradicionalni godišnji koncert. Koncert se održao u nedjelju, 12. veljače s početkom u 15 sati u Domu kulture u Maloj Subotici.

Na koncertu su se predstavile sve skupine tamburaša koje djeluju pod okriljem KUU “Zvon”. Program je bio raznovrsan, od skladbi pisanih za tamburaške orkestre, klasike, filmske glazbe do obrada zabavnih i pop pjesama.
Gosti koncerta bili su mezzosopranistica Nikolina Virgej-Pintar te
vokalno-instrumentalni sastav Carevi iz Varaždina.

Dirigent tamburaškog orkestra KUU “Zvon” na koncert se osvrnuo slijedećim riječima: “Mislim da je koncert prošao odlično, sve točke su bile na mjestu. Bio je to cjelokupni prikaz uloženog truda i dobivenih rezultata i tko nas malo duže prati može zamijetiti napredak koji se događa iz koncerta u koncert.” Mnoštvo koje je do zadnjeg mjesta popunilo Dom kulture pljeskom i ovacijama pokazalo je zadovoljstvo održanim koncertom.

Mi se pridružujemo pohvalama i sa uzbuđenjem iščekujemo slijedeći koncert. Za sve one koji nisu prisustvovali ima i dobra vijest – koncert je zabilježila Varaždinska televizija i bit će prikazan u nedjelju, 26. veljače 2012. u 15:15 na programu VTV-a.  Donosimo Vam i neke slike sa koncerta: