“Dramsko poslijepodne” u Domu kulture u Maloj Subotici

U nedjelju, 26. kolovoza održano je “Dramsko poslijepodne” u organizaciji dramske sekcije KUU “Zvon” u Domu kulture Mala Subotica. Gostujuće skupine bile su KUD “Općine Donji Kraljevec” iz Donjeg Kraljevca s predstavom “Krivi broj” koje su do suza nasmijale domaću publiku.

U pauzi se održala modna revija članica “Vezilja” sa svojim rukotvorinama. One su same pokazale svoje radove, a pripomogle su im i male članice koje su bile odlične manekenke. Modnu reviju vodila je članica “Vezilja”, gđa. Dubravka Štampar. “Vezilje” udruge “Zvon” izložile su svoje radove u ulaznom holu Doma kulture, a njihovi gosti bili su iz Sračinca, Kelemena, Podturna i Ivanovca.

Svojom svirkom predstavile su se i člannice TS “Zvočnice” s nekoliko pjesama. Voditeljica cjelokupnog programa bila je Davorka Čižmešija, članica dramske sekcije KUU ZVON-a.
Na završetku je bilo druženje uz domjenak i kolače koje su ispekle članice “Vezilja”. Organizatori zahvaljuju svima koji su pomogli u organizaciji ovog prvog “Dramskog poslijepodneva” i nadaju se dogodine organizirati još bolje druženje.