Tradicionalna priredba povodom Bijele nedjelje

U prepunoj dvorani Doma kulture u Maloj Subotici KUU “Zvon” održao je tradicionalnu priredbu povodom Bijele nedjele,  15. travnja 2012. godine.

Svoj rad prikazale su sve skupine koje djeluju unutar KUU “Zvon”, pa su tako  srednji folkloraši prikazali koreografiju Zagorja, a zajedno s prvom postavom folkloraša i malim folklorašima prikazali su plesove Međimurja kroz godinu i neke običaje poput bajanja, bratimljenja i sestrimljenja i sl., što je bilo svojevrsno iznenađenje za publiku. Pri tome su ovu koreografiju uljepšali mali recitatori i članovi Puhačkog orkestra općine Mala Subotica. Vrijedni tamburaši marljivo su pratili sve nastupe folkloraša, ali su se prikazali i svojim programom. Dramska skupina prikazala je skeč za KAM u Prelogu i nasmijala publiku  do suza. Na kraju programa prva postava je iznenadila publiku nošnjama i živahnom koreografijom Baranje.

Raznolikim, bogatim i šarenim programom izvođači su nasmijavali i iznenađivali publiku, koja je pljeskom i mnogobrojnošću pokazala da iz godine u godinu sve više vrednuje rad Udruge. Nakon priredbe druženje uz domjenak nastavilo se u prostorijama župne dvorane.

Ovom prigodom zahvaljujemo svim izvođačima i voditeljima na njihovom uloženom trudu, a osobito se zahvaljujemo publici na njihovoj podršci! Za kraj evo nekoliko zanimljivih fotki zabilježenih prije nastupa: