Dani zahvale za plodove zemlje

Zahvalni što i ove jeseni ubiremo bogatstvo plodova sa naših njiva, vrtova i voćnjaka, želimo tu radost podijeliti sa onima koji su u potrebi. Stoga je ova već tradicionalna manifestacija u Maloj Subotici i ove godine humanitarnog karaktera.
KUU „Zvon“ u zajedništvu sa mnogobrojnim malosubotičkim udrugama, ove nedjelje, 29. 09. 2013. godine, priprema cjelodnevnu manifestaciju DAN ZAHVALE ZA PLODOVE ZEMLJE. Sve započinje jutarnjom Svetom misom u 8 i 30 sati, kada će oko župne crkve biti uređeni štandovi udruga na kojima će se moći nabaviti kolači i razne delicije po vrlo pristupačnim cijenama.
Sveta misa zahvalnica bit će u 10 i 30 sati. Nakon Mise svi nazočni moći će nabaviti ručak i zajedno blagovati uz zvukove tambura tamburaša „Zvona“.
Kulturno-umjetnički program nastavlja se u 15 sati, u Domu kulture u Maloj Subotici gdje će se predstaviti gosti iz Varaždina i Belice te članovi „Zvona“.

Pozivamo sve da nam se pridruže na cjelodnevnoj manifestaciji u nedjelju te uz druženje i zabavu svojim prilozima pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Dobro nam došli!